Бойовики залякують населення

Бойовики залякують населення "наступом" ЗСУ в останній день АТО - розвідка

Укрінформ
Російсько-окупайційні війська залякують місцеве населення на Донбасі недостовірною інформацією про нібито планування силами АТО широкомасштабного наступу з 30 квітня.

Про це заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу, посилаючись на дані розвідки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З метою виправдання присутності на сході України російських окупаційних військ противник продовжує залякувати місцеве населення недостовірною інформацією про проведення силами АТО з 30 квітня широкомасштабних наступальних дій та діяльністю українських диверсійно-розвідувальних груп", - сказав речник.

Він також поінформував, що, за даними розвідки, протягом 18-20 квітня на території Росії проведено командно-штабне тренування з управління військами (силами) Південного військового округу ЗС РФ під керівництвом командувача округу генерал-полковника Олександра Дворнікова, під час якого на єдиному оперативному фоні та за єдиним замислом відпрацьовувались варіанти застосування військ, у т.ч. за досвідом ведення бойових дій з’єднань і частин т.зв. 1 та 2 АК російських окупаційних військ.

Читайте також: Міноборони повідомило гарні новини з передової

Як повідомлялося, 30 квітня антитерористичну операцію на Донбасі буде завершено. Натомість розпочнеться операція Об'єднаних сил.

Таким чином, керівництво операцією перейде від Служби безпеки, яка формально керує АТО зараз, до Збройних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-