В АТО визначили кращі артилерійські розрахунки

В АТО визначили кращі артилерійські розрахунки

Фото
Укрінформ
Артилеристи військових частин, що виконують бойові завдання на сході України, упродовж п’яти днів у рамках конкурсу виборювали право називатись кращими у спеціальній та спортивній номінаціях. 

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Серед артилеристів-переможців представники танкових, піхотних, десантних частин, а також артилеристи з морської піхоти. ...1 місце серед розрахунків 2С1 вибороли артилеристи із Кривого Рогу. Срібло дісталось артилеристам з морської піхоти. Третім у рейтингу був розрахунок 122-мм самохідної артилерійської установки 2С1 «Гвоздика» з десантно-штурмових військ", - йдеться у повідомленні.

В АТО визначили кращі артилерійські розрахунки / Фото: Прес-центр штабу АТО

Перемогу серед розрахунків 152-мм самохідної гаубиці 2С3 «Акація» здобули представники окремого гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону. Другими були артилеристи однієї з механізованих бригад об'єднаного командування «Захід», третє місце в артилеристів з окремої механізованої бригади імені короля Данила. 

Читайте також: У Міноборони запевнили, що сили АТО - у повній бойовій готовності

Серед учасників на БМ-21 «Град» кращими стали реактивники з морської піхоти. Другими – представники Кривого Рогу, третє місце здобули реактивники окремої механізованої бригади імені короля Данила. 

Всі призові місця артилерійських розрахунків 122-мм гаубиці Д-30 – за десантниками із трьох різних бригад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-