У Міноборони запевнили, що сили АТО - у повній бойовій готовності

У Міноборони запевнили, що сили АТО - у повній бойовій готовності

Укрінформ
Підрозділи українського війська відведені на визначені Мінськими угодами відстані від лінії зіткнення, але перебувають у бойовій готовності.

Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нагадуємо, що відповідно до Мінських домовленостей артилерійські підрозділи українського війська відведені на визначені відстані від лінії зіткнення, але перебувають у готовності до дій у разі зміни обстановки і постійно проводять планові заняття з бойової підготовки", - сказав речник.

За його словами, артилеристи наполегливо тренуються задля підтримання високого рівня функціональної готовності. "Обслуги гармат на місці проведення занять діють чітко і злагоджено. Виконавши програму занять, із технікою повертаються до пункту дислокації", - сказав Мотузяник.

Читайте також: Українські військові збили безпілотник бойовиків у зоні АТО

Раніше штаб АТО повідомляв про загострення ситуації у зоні проведення антитерористичної операції. За минулу добу троє українських бійців загинули, ще троє дістали поранення, а один зазнав бойової травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-