Доба в АТО: два прицільних обстріли, втрат немає

Доба в АТО: два прицільних обстріли, втрат немає

Карта
Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення АТО жоден український військовослужбовець не постраждав. 

Про це на брифінгу у п'ятницю повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент Укрінформу.

"Приємно зазначити, що вже другу добу поспіль унаслідок ворожих обстрілів жоден український захисник не був поранений або травмований. Наголошую на тому, що військовослужбовці ЗСУ готові та спроможні виконувати поставлені завдання із оборони нашої держави від російської агресії", - повідомив він.

Також речник зазначив, що впродовж доби спостерігалося певне затишшя, однак позиції українських військових прицільно обстріляли двічі.

"На Луганському напрямку зафіксовано один прицільний обстріл з боку окупантів. Близько 15:40 російсько-окупаційні війська випустили 10 снарядів з мінометів калібру 82-мм по захисниках Світлодарська. На Донецькому напрямку ворог також не спромігся у повній мірі дотриматися режиму припинення вогню. Після 22:00 впродовж години ворог застосовував по наших оборонцях Пісків міномети калібру 82-мм, загалом випустивши 10 снарядів, і також вівся вогонь з озброєння БМП та гранатометів", - розповів Гуцуляк.

Читайте також: ОБСЄ знайшла фургон з "вантажем 200" на окупованій частині Донбасу

Речник МОУ наголосив, що  вогонь у відповідь українські військові не відкривали. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-