Окупанти на Донбасі блокують відновлення Vodafone - СЦКК

Окупанти на Донбасі блокують відновлення Vodafone - СЦКК

Укрінформ
Окупаційні адміністрації РФ на Донеччині зривають ремонтні роботи пошкодженого обладнання мобільного оператора Vodafone. 

Досі залишаються нереалізованими17 заявок на проведення робіт, повідомляє українська сторона СЦКК, інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Окупаційні адміністрації РФ роблять все для того, аби зірвати планові ремонтно-відновлювальні роботи пошкодженого обладнання мобільного оператора Vodafone у Донецькій області. Станом на 28 лютого залишаються нереалізованими 17 заявок на проведення ремонтно-відновлювальних робіт, які надійшли від компанії "Vodafone Україна". Незважаючи на те, що проведення зазначених робіт підтверджено гарантіями безпеки з боку української сторони, керівництво ОРДО продовжує систематично не надавати гарантій безпеки проведення робіт зі свого боку", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК підкреслила, що така позиція представників окупаційних адміністрацій РФ явно свідчить про їхню незацікавленість у відновленні роботи мобільної мережі оператора "Vodafone Україна" на окупованій частині Донеччини, що унеможливлює повноцінне спілкування українських громадян, які проживають по обидві сторони лінії розмежування.

Читайте також: Сайдік розповів, про що говорили в робочих групах у Мінську

Водночас 28 лютого фахівцями компанії "Vodafone Україна", за сприяння української сторони СЦКК, фахівців ДСНС України, а також спільних патрулів СЦКК та місії ОБСЕ, проведені роботи з виявлення пошкоджень волоконно-оптичної ділянки у районі населеного пункту Золоте, що на Луганщині. "Відновлення працездатності пошкодженого обладнання мобільного оператора дасть змогу у повному обсязі забезпечити послугами мобільного зв’язку усіх абонентів Vodafone, які проживають по обидві сторони лінії розмежування Луганської області", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, 11 січня окуповані території Донбасу залишились без мобільного зв'язку через пошкодження кабелю компанії Vodafone. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-