Бойовики стріляють на обох напрямках. Штаб АТО назвав втрати за добу

Бойовики стріляють на обох напрямках. Штаб АТО назвав втрати за добу

Карта
Укрінформ
Унаслідок обстрілів бойовиків у зоні АТО минулої доби загинув український військовослужбовець 1998 року народження.

Про це на брифінгу у понеділок заявив речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, повідомляє Укрінформ.

"На превеликий жаль, минула доба знову принесла втрату. Унаслідок обстрілів (з боку) російських окупантів загинув військовий 1998 року народження", - зазначив Гуцуляк.

Речник додав, що ще один український військовий дістав поранення. Його доправлено до військового мобільного госпіталю, де він отримує медичну допомогу. Наразі стан здоров'я бійця оцінюється як задовільний.

За словами речника Міноборони, друга половина минулої доби, починаючи приблизно з 17.30, пройшла без порушень режиму припинення вогню. Натомість удень спостерігалася вогнева активність російсько-окупаційних військ.

Читайте також: Доба в АТО: бойовики 5 разів відкривали вогонь, загинув військовий

На Луганському напрямку бойовики випустили сім мін калібру 82-мм у бік позицій ЗСУ у районі Зайцевого. З гранатометів різних видів та стрілецької зброї незаконні збройні формування вели вогонь по українських опорних пунктах неподалік Кримського і Новолуганського, поінформував речник.

На Донецькому напрямку бойовики застосували 82 мм міномети та стрілецьку зброю біля Водяного на Приазов'ї, а зі стрілецької зброї обстрілювали захисників шахти Бутівка.

Загалом минулої доби вздовж лінії фронту зафіксовано п'ять прицільних обстрілів у бік оборонних позицій Збройних сил України. У свою чергу українські військові двічі відкривали вогонь у відповідь з незабороненої Мінськими домовленостями зброї, наголосив речник Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-