Штаб АТО нарахував 20 прицільних обстрілів і назвав втрати за добу

Штаб АТО нарахував 20 прицільних обстрілів і назвав втрати за добу

Карта
Укрінформ
Троє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення та один - бойове травмування внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ у зоні АТО минулої доби.

Ще один військовий загинув у результаті необережного поводження зі зброєю, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк на брифінгу у четвер, передає кореспондент Укрінформу.

"Внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ отримали поранення троє наших військовослужбовців, ще один наш захисник отримав бойове травмування. Їх евакуйовано до військових мобільних госпіталів. Стан здоров'я одного із захисників важкий, ще трьох - задовільний. Окрім цього, на жаль, у результаті необережного поводження зі зброєю загинув один український військовослужбовець", - зазначив Гуцуляк.

Читайте також: АТО на Донбасі переформатовують в операцію Об’єднаних сил - Муженко

За його словами, загалом протягом минулої доби зафіксовано 20 прицільних ворожих обстрілів. Окупанти випустили в бік позицій Збройних сил України 8 артилерійських снарядів калібру 122 мм, понад 30 снарядів з мінометів калібру 120 мм і 85 мін з мінометів калібру 82 мм.

Військовослужбовці ЗСУ дев'ять разів відкривали вогонь у відповідь зі штатного піхотного озброєння, що не заборонене Мінськими домовленостями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-