Бойовики гатять з мінометів і БМП: один боєць АТО загинув, троє поранені

Бойовики гатять з мінометів і БМП: один боєць АТО загинув, троє поранені

Укрінформ
У вівторок, 20 лютого, внаслідок обстрілів у зоні АТО один український військовослужбовець загинув і троє дістали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом від початку доби зафіксовано 8 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. Унаслідок вогню агресора, на жаль, загинув один український воїн, ще троє наших військових зазнали поранень", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, на Луганському напрямку російсько-окупаційні війська зі 120 та 82 мм мінометів, озброєння БМП, зенітної установки та гранатометів неодноразово вели вогонь по позиціях ЗСУ у районі населеного пункту Троїцьке, а з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти оборонців Кримського. Поблизу Катеринівки бойовики порушували перемир’я з гранатометів.

Читайте також: Бойовики поїхали в Росію за автомобільною та броньованою технікою – ГРУ

На Донецькому напрямку по позиціях сил АТО поблизу населеного пункту Піски незаконні збройні формування застосували 82 мм міномети, озброєння БМП та великокаліберні кулемети. Також із мінометів калібру 120 мм бойовики вели вогонь по укріпленнях силовиків біля Ломакиного, поінформували у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-