У зону АТО приїжджають близько 100 артистів, і цього замало - Рудницька

У зону АТО приїжджають близько 100 артистів, і цього замало - Рудницька

Укрінформ
У зону АТО нині приїжджають з виступами близько 100 артистів, але цього дуже мало.

Таку думку висловила співачка і волонтер Анжеліка Рудницька в інтерв'ю Укрінформу

"Якось я склала список тих людей, яких я знаю, – саме артистів, що виступають у зоні АТО, і ми їх нагородили подяками міністра – це близько 100 осіб. Це дуже мало. У нас така кількість музикантів, ви не уявляєте собі", - зазначила співачка.

Рудницька розповіла, що вирішила поїхати в зону АТО після того, як загинув її дядько.

"Найбільше, звичайно, запам'яталася перша поїздка. Я не знала, куди ми їдемо, знала тільки, що на Луганщину. Ми приїхали в Щастя – побите, обстріляне, з вибитими вікнами. ... Ми приїхали в «Айдар», тоді там воювали добровольці, я потрапила саме туди, де служив мій дядько. Це була містика. Я побувала в кубрику, де він жив, бачила його ліжко, яке ще було підписане його позивним, і спілкувалася з його побратимами, які мене зустріли: «Так, що ти тут робиш? Дівчатам не місце на війні, їдь звідси!». Вони одразу почали на мене кричати, але я спілкувалася з психологами – і знала, що не можна агресією відповідати на агресію, тому я просто слухала, закусивши губу, і ніяк не реагувала. А потім, коли сказала, що ми приїхали до них із концертом, то вони видихнули полегшено і почали усміхатися. Бо спершу думали, що ми приїхали воювати", - каже артистка.

Читайте також: Дітям у зоні АТО катастрофічно бракує тепла і ласки - Рудницька

За її словами, це були добровольці, не військові за професією, а люди, які розуміли, що треба комусь захистити країну.

"Це – справжні чоловіки, не ті, хто ховався під спідниці дружин і кричав, що "не моя війна". І коли я чую до сьогоднішнього дня: а що вони там роблять? а навіщо це все? (тобто, люди ніби не усвідомлюють, що якби там не було цієї зони української оборони від російських окупантів, ми б уже всі були зовсім в іншій країні) - мене це вражає. І вражає те, що деякі публічні люди теж безвідповідально ставляться до цього, ніяк не реагують", - заявила Рудницька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-