Полторак задоволений роботою розвідки

Полторак задоволений роботою розвідки

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак висловив задоволення досягненнями розвідки у 2017 році.

Про це він написав у Facebook після підбиття у вівторок підсумків діяльності ГУР Міністерства оборони України за 2017 рік.

"Заслухав доповідь начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України щодо підсумків роботи відомства за 2017 рік. Вражений досягненнями нашої розвідки. Високо ціную професіоналізм та мужність наших розвідників", - написав Полторак.

Він зауважив, що розвідка в системі оборони країни, особливо тієї, яка воює, відіграє надзвичайно важливу роль, оскільки від успішності її діяльності залежить ефективність основних заходів, що формують обороноздатність держави. За словами Полторака, українські розвідники, ризикуючи життям, здобули значний багаж досягнень, який дозволяє говорити про наявність у державі професійного, досвідченого, справді бойового корпусу військових розвідників. 

"І відповідні операції та практичні заходи, які їм вдалося успішно провести торік, є ще одним підтвердженням їхньої надзвичайної фаховості та підготовленості", - наголосив міністр оборони.

У заході взяли також участь секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, начальник Генерального штабу — головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко, начальник Головного управління розвідки МО України генерал-лейтенант Василь Бурба. 

Читайте також: Минулого року ЗСУ просунулися на фронті на 10 і більше кілометрів - Турчинов

Найкращих офіцерів, які зарекомендували себе як сумлінні та віддані своїй справі фахівці, показали приклад мужності й героїзму, сьогодні було відзначено. Відповідно до Указу Президента України, за проявлені під час служби мужність і героїзм два офіцери ГУР МО України були нагороджені орденом Богдана Хмельницького ІІІ-го ступеню. Ордени розвідникам вручав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

Наказом міністра оборони України за визначні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зміцненні національної безпеки, зразкове виконання військового обов’язку та виявлені при цьому високий професіоналізм, честь і доблесть також було відзначено офіцерів розвідки. Глава оборонного відомства генерал армії України Степан Полторак нагородив розвідників відзнакою МО України «Вогнепальна зброя» — 9-мм пістолетом АПС та побажав розвідникам подальших успіхів та професійного вдосконалення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-