Доба в АТО: бойовики посилили обстріли, поранені й травмовані четверо бійців

Доба в АТО: бойовики посилили обстріли, поранені й травмовані четверо бійців

Укрінформ
Минулої доби ворог збільшив кількість збройних провокацій. Російсько-окупаційні війська і далі обстрілюють опорні пункти Збройних Сил України, зокрема й зі зброї,  забороненої Мінськими домовленостями.   

Особливо активно противник порушував домовленості про припинення вогню у вечірній час, повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку за темної пори доби ворог активізувався біля Троїцького – окупанти неодноразово вели вогонь по наших позиціях зі 120-мм мінометів, зенітної установки та великокаліберних кулеметів. З протитанкового ракетного комплексу противник обстрілював оборонців Кримського, з гранатометів – захисників Катеринівки, а зі стрілецької зброї незаконні збройні формування порушували перемиря неподалік Станиці Луганської", - йдеться у повідомленні. 

За світлої пори доби російський агресор вів вогонь з мінометів калібру 120 і 82-мм неподалік Новозванівки, а по позиціях поблизу Новоолександрівки загарбники стріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Штаб АТО: бойовики п'ять разів порушили "тишу", поранені двоє бійців

На Донецькому напрямку основна ворожа вогнева активність була зосереджена на Приазов’ї. Зокрема, міномети калібру 120-мм і 82-мм, гранатомети та великокаліберні кулемети бойовики застосували біля Лебединського. З 82-мм міномета та піхотного озброєння російсько-окупаційні підрозділи вели вогонь по українських опорних пунктах поблизу Павлополя, а з мінометів калібру 120-мм – у районі Широкиного. Крім того, неподалік Богданівки противник здійснив обстріл з озброєння БМП, а біля Водяного – зі стрілецької зброї.

Загалом, минулої доби зафіксовано 14 прицільних обстрілів з боку загарбників. Унаслідок ворожого вогню троє українських воїни зазнали поранень, ще один – отримав бойове травмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-