Доба в АТО минула без втрат

Доба в АТО минула без втрат

Укрінформ
За минулу добу, 1 лютого, в АТО жоден з українських військовослужбовців не постраждав.

Про це заявив під час брифінгу у п'ятницю речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Унаслідок ворожих обстрілів жоден з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений", - повідомив він.

Речник також зазначив, що на Луганському напрямку другий день поспіль фіксуються обстріли оборонних позицій ЗСУ із забороненого Мінськими угодами озброєння.

Читайте також: АТО: бойовики понад дві години стріляли біля Луганського з мінометів та БМП

"Позиції ЗСУ, розташовані в районах Луганського та Троїцького, 4 рази піддалися обстрілам з мінометів 120 мм. Загалом в українських військових ворог випустив 56 мін цього калібру. На додаток ворог відкрив вогонь з БМП та великокаліберних кулеметів у районі Луганського, а також здійснив кілька пострілів з міномету калібру 82 мм", - заявив Гуцуляк.

Він також зазначив, що протягом минулої доби на Донецькому напрямку противник дотримувався режиму тиші, жодного ворожого обстрілу не було зафіксовано.

"Військовослужбовці України з метою збереження життя та здоров'я особового складу 4 рази відкривали вогонь у відповідь на обстріли російсько-окупаційних військ з озброєння, не забороненого Мінськими домовленостями", - додав речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-