Доба в АТО: під Водяним бойовики застосували 120-мм міномети та артилерію

Доба в АТО: під Водяним бойовики застосували 120-мм міномети та артилерію

Укрінформ
За минулу добу бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, минулої доби, зафіксовано 6 обстрілів укріплень Збройних Сил України. У одному випадку українські захисники були змушені відкривати вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, друга половина минулої доби починаючи з 15.30 минула без порушення режиму припинення вогню. Натомість, вчора вдень, російсько-окупаційцні угруповання вперше у цьому році та вперше за час новорічно-різдвяного перемир’я грубо порушили Мінські домовленості і застосували по позиціях Збройних Сил України, окрім піхотного озброєння та мінометів, ще й артилерійські системи.

На Донецькому напрямку противник вів вогонь з артилерійської установки калібру 122 мм, важких мінометів та гранатометів біля Водяного, що на Приазов’ї. Біля Павлополя бойовики здійснили обстріл наших позицій зі 120-мм мінометів. Крім того, важкі міномети, гранатомети та ПТРД ворог застосував у районі шахти Бутівка, а 82-мм міномети і стрілецьку зброю – неподалік Кам’янки. З гранатометів різних видів та стрілецької зброї незаконні збройні формування прицільно стріляли біля Верхньоторецького.

Читайте також: АТО: бойовики вперше за новорічно-різдвяне перемир'я застосували артилерію

На Луганському напрямку зафіксовано п’ять розривів від міномету калібру 82-мм довкола Новолуганського.

У штабі повідомили, що внаслідок ворожих обстрілів не загинув жоден український воїн, проте один захисник зазнав бойової травми. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-