"Тиша" в АТО: 9 ворожих обстрілів, один військовий загинув

Укрінформ
За минулу добу бойовики 9 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, минулої доби, зафіксовано 9 обстрілів сил АТО з боку бойовиків", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку основна вогнева активність противника спостерігалася у районі Світлодарської дуги. Ворог зі 120-ти та 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів вів вогонь довкола Луганського, а з гранатометів різних видів і стрілецької зброї прицільно стріляв по захисниках Новолуганського. В останньому випадку наші воїни були вимушені придушувати вогневу активність бойовиків. Також, з великокаліберних кулеметів, незаконні збройні формування порушували перемир’я біля Новозванівки.

Читайте також: АТО: бойовики продовжують зривати перемир'я – з початку доби 7 обстрілів

На Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов’я. Тут окупанти активно застосовували 120-ти та 82-мм міномети на околицях Широкиного, Гнутового і Лебединського. Окрім того, з гранатометів різних видів були обстріляні оборонці Пісків.

Впродовж минулої доби агресор продовжував здійснювати повітряну розвідку. Безпілотники противника, які заборонені до застосування Мінськими домовленостями, були зафіксовані на різних ділянках лінії зіткнення у семи випадках.

У штабі повідомили, що під час виконання бойових завдань загинув один український воїн, ще двоє зазнали поранень і двоє – отримали бойові травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-