Посольство України у Польщі подарувало Лисичанським прикордонникам авто “швидкої”

Посольство України у Польщі подарувало Лисичанським прикордонникам авто “швидкої”

Фото
Укрінформ
Дипломати Посольства України у Польщі зібрали кошти і подарували Лисичанському прикордонному загону Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби автомобіль швидкої медичної допомоги.

Благодійну допомогу дипломати здійснили до 100-річчя дипломатичної служби України, повідомляє посольство на своїй сторінці у Facebook

“Я переконаний, що цей автомобіль служитиме добру. Дай Боже, щоб не було потреби його використовувати. Однак якщо ж така потреба буде, нехай він рятує життя наших прикордонників і тих, хто потребуватиме медичної допомоги на передовій”, - заявив посол України в Польщі Андрій Дещиця, передаючи ключі від автомобіля начальнику Львівського клінічного госпіталю ДПС України полковнику Андрію Іващенку.

Читайте також: Грузинського дипломата затримали на українському кордоні з 45 ящиками цигарок

Автомобіль швидкої медичної допомоги обладнаний апаратурою та необхідними медичними засобами для надання невідкладної допомоги у польових умовах, зокрема кардіографом, дефібрилятором, комплектами медичного одягу для бригад швидкої допомоги. 

Авто використовуватиметься на ділянці прикордонного загону в районі контрольних пунктів в’їзду-виїзду Станиця Луганська – Щастя – Золоте – Шахта Родіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-