АТО: 16 обстрілів за добу, бойовики били з танків та мінометів біля Пісків

АТО: 16 обстрілів за добу, бойовики били з танків та мінометів біля Пісків

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжували грубо порушувати режим тиші. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку, в другій половині доби, у бік наших захисників біля Кримського стріляв ворожий снайпер, а близько опівночі довкола цього населеного пункту бойовики відкрили вогонь з мінометів різних калібрів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів загарбники порушували перемир’я на підступах до Світлодарська", - йдеться у повідомленні.

Також на Донецькому напрямку найгарячіше було неподалік Пісків. Спочатку окупанти вели вогонь по українських оборонцях з мінометів 82-го калібру, гранатометів і кулеметів, а згодом посилили тиск і застосували танкове озброєння та 120-мм міномети. Крім того, з важкого міномету противник обстрілював підступи до Водяного, що на Приазов’ї. На інших ділянках нашої оборони неспокійно у передмісті Авдіївки та поблизу Кам’янки, де ворог неодноразово вів вогонь по українських укріпленнях із мінометів та піхотного озброєння.

Читайте також: Бойовики накрили передмістя Авдіївки із зенітки та кулеметів - штаб АТО

Загалом, минулої доби, російсько-терористичні війська 16 разів порушили режим тиші. За потреби українські воїни давали агресору адекватну вогневу відповідь. 

На жаль, у результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець сил АТО загинув, ще двох – було поранено.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким воїна, який віддав життя за Батьківщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-