Мотузяник повідомив про стан постраждалих від обстрілу Новолуганського

Мотузяник повідомив про стан постраждалих від обстрілу Новолуганського

Укрінформ
Стан здоров'я восьми постраждалих внаслідок обстрілу проросійськими найманцями мирних мешканців Новолуганського стабілізовано, у селищі розгорнуто гуманітарний штаб і працюють групи розмінування.

Про це на брифінгу у вівторок, 19 грудня, заявив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Військовим медикам вдалося стабілізувати стан здоров'я восьми постраждалих, серед яких шість жінок старшого віку і одна шестирічна дитина. Усіх поранених було оперативно доправлено до найближчих стаціонарних медичних закладів", - сказав Мотузяник.

Він поінформував, що терористи випустили по оселях мирних мешканців селища щонайменше 40 реактивних снарядів системи залпового вогню. Загалом у Новолуганському пошкоджено 50 будинків, 9 багатоповерхівок, дошкільний заклад, загальноосвітня школа і ФАП. Населений пункт наразі частково знеструмлений через пошкодження ліній електропередач, також пошкоджено газогін. 

Читайте також: У Новолуганському обстрілами бойовиків пошкоджено понад 50 будинків - поліція

Мотузяник повідомив, що вранці 19 грудня в Новолуганському було розгорнуто гуманітарний штаб, почали роботу військово-польові кухні, пункти обігріву. Через високу імовірність загрози для мирного населення від вибуху реактивних снарядів, що не розірвалися, у місті та околицях зранку працюють групи розмінування, поінформував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-