Ситуація в АТО ускладнилася: бойовики гатять з

Ситуація в АТО ускладнилася: бойовики гатять з "Градів", артилерії та БМП

Укрінформ
Сьогодні бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 12 обстрілів позицій сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська й надалі застосовують зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями.

На Луганському напрямку російсько-терористичні війська досягли вершини цинізму та нелюдяності. Окупанти здійснили варварський обстріл з реактивних систем залпового вогню населеного пункту Новолуганське та випустили не менше 30 реактивних снарядів. На жаль, є жертви серед цивільного населення. Уже відомо, що двох жінок доставлено до реанімації. Горять три будинки, а ще два пошкоджені. Вживаються негайні заходи з евакуації місцевого населення та локалізації пожеж. Також окупанти з мінометів різних калібрів обстріляли опорні пункти наших захисників поблизу Новотошківського, Кримського, Новолуганського та Курдюмівки, а з БМП та гранатометів різних видів - підступи до Світлодарська.

Читайте також: Обстріл Новолуганського бойовиками: штаб АТО заявляє про жертви

На Донецькому напрямку серйозне загострення біля Пісків. Тут ворог понад дві години вів вогонь з артилерії калібру 122-мм, важких мінометів та усього спектру піхотного озброєння. Загалом лише у цьому районі противником випущено понад 110 боєприпасів. Крім того, під мінометний вогонь загарбників потрапили оборонці Авдіївки і Водяного, а піхотного озброєння – наші бійці біля Тарамчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-