ОБСЄ констатує збільшення порушень режиму

ОБСЄ констатує збільшення порушень режиму "тиші" на Донбасі

Укрінформ
Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала збільшення кількості порушень режиму "тиші" у зоні АТО за період з 19:30 7 грудня по 19:30 8 грудня.

Про це йдеться у звіті організації від 9 грудня.

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши, зокрема, приблизно 560 вибухів проти близько 200 відповідно)", - повідомили в ОБСЄ.

Читайте також: АТО: бойовики накрили мінометним вогнем позиції ЗСУ під Луганським

"У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, водночас зафіксувавши меншу кількість вибухів (приблизно 70), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (близько 120 вибухів)", - підкреслили спостерігачі.

Читайте також: Бойовики так і не відкрили пункт пропуску "Золоте"

"Доступ СММ залишався обмеженим як на ділянках розведення, так і в інших районах, зокрема на блокпості неподалік Верхньошироківського. Спостерігачі зафіксували спричинені обстрілом пошкодження цивільних об’єктів поблизу селища Червоний Яр у Жовтневому районі Луганська", - йдеться у звіті.

Як раніше повідомляло агентство, у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі впродовж доби загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України, двоє були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-