Бойовики перешкоджають відновленню електропостачання Катеринівки - СЦКК

Бойовики перешкоджають відновленню електропостачання Катеринівки - СЦКК

Укрінформ
Ватажки бойовиків ОРЛО протягом тривалого часу показують свою незацікавленість та створюють перешкоди щодо відновлення цивільної інфраструктури Донбасу.

Про це інформує прес-центр АТО.

Так російська сторона СЦКК, як і керівництво ОРЛО, ігнорують погіршення умов проживання місцевого населення н. п. Катеринівки через відсутність електропостачання.

"На адресу СЦКК надійшла заявка від ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» щодо сприяння в організації ремонтно-відновлювальних робіт повітряної лінії електропостачання 6 кіловольт в районі населеного пункту Катеринівка (Луганської області). Нагальність аварійних робіт викликана тим, що населення Катеринівки вже 9 діб знаходиться без електропостачання. Враховуючи погіршення погодних умов та пониження температури, умови проживання місцевого населення погіршуються", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українська сторона СЦКК в найкоротші строки забезпечила отримання гарантій безпеки від підрозділів Збройних Сил України по наданій заявці, в той час як з боку ОРЛО таких гарантій немає. 

Читайте також: Доба в АТО: бойовики випустили близько півсотні мін

Так російська сторона СЦКК, як і керівництво ОРЛО, не вважають зазначені аргументи важливими для цивільного населення Катеринівки, зауважують у прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-