Бойовики дві години обстрілювали сили АТО під Авдіївкою

Бойовики дві години обстрілювали сили АТО під Авдіївкою

Укрінформ
За понеділок, 27 листопада, російсько-окупаційні війська 11 разів порушили перемир’я на Донбасі. У разі потреби українські військовослужбовці давали агресору адекватну відповідь.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Ворог продовжує порушувати перемир’я та застосовує на різних ділянках лінії зіткнення окрім піхотного озброєння й міномети", - йдеться у повідомленні.

Так, на Луганському напрямку противник вів вогонь із мінометів калібру 82-мм біля Трьохізбенки та Кримського. Також, впродовж дня, незаконні збройні формування обстрілювали наші підрозділи з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Зокрема, такі збройні провокації відбулися на підступах до Луганського, Травневого, Лобачевого, Малинового і Лопаскиного", - зазначається у зведенні штабу станом на 18.00.

Читайте також: АТО: бойовики порушують "тишу" біля 11 населених пунктів

На Донецькому напрямку з гранатометів та легкого піхотного озброєння ворог вів вогонь у районі Водяного і Гнутового, що на Приазов’ї, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – біля Красногорівки.

"Окрім того, наші позиції у передмісті Авдіївки окупанти протягом двох годин обстрілювали із гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - повідомили у штабі АТО, додавши, що в результаті ворожих обстрілів жоден з українських бійців не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-