Новий ватажок

Новий ватажок "ЛНР" заявив, що відставка Плотницького не вплине на обмін полоненими - ЗМІ

Укрінформ
Новий ватажок підтримуваного Росією угруповання «ЛНР» Леонід Пасічник заявив, що відставка його попередника, Ігоря Плотницького, не вплине на ситуацію з обміном полонених.

Про це він сказав 25 листопада, повідомляє "Радіо Свобода".

«Процес триває... У понеділок мені буде надано список, мною затверджений ... І, природно, ми виконуємо Мінські угоди, здійснимо обмін так, як про це йдеться», – заявив Пасічник.

Як відомо, 24 листопада контрольовані бойовиками сайти повідомили, що ватажок угруповання «ЛНР» Ігор Плотницький подав у відставку «за станом здоров’я» і тепер буде представником угруповання на переговорах у Мінську. Натомість в.о. голови «ЛНР» став Леонід Пасічник.

Останніми днями в Луганську розгортався конфлікт між Плотницьким і так званим «міністром внутрішніх справ ЛНР» Ігорем Корнетом. 22 листопада Плотницький звинуватив  Корнета у спробі «державного перевороту».

Читайте також: Тандіт: Наразі відомо місцезнаходження 96 полонених на Донбасі

Ввечері 24 листопада ресурси луганських бойовиків повідомили, що адмінбудівлі розблоковано. Наповнення міста озброєними людьми і технікою вони назвали «спільними з «ДНР» навчаннями», які «завершено».

Раніше член гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи з урегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко повідомила, що бойовики на Донбасі утримують 162 українці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-