Українська сторона СЦКК показала наслідки обстрілу бойовиками Водяного

Українська сторона СЦКК показала наслідки обстрілу бойовиками Водяного

Фото
Укрінформ
Спостережна група української сторони Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) провела фотофіксацію наслідків обстрілу бойовиками житлових кварталів селища Водяне на Донеччині.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook

"17 листопада офіцери-спостерігачі спостережної групи "Маріуполь" української сторони СЦКК провели фотофіксацію випадків порушення режиму припинення вогню із застосуванням артилерійських систем великого калібру НЗФ ОРДО по будинках мирних мешканців у населеному пункті Водяне", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: АТО: бойовики гатили під Водяним із 152 мм артилерії

Підкреслюється, що 16 листопада два боєприпаси артилерійських систем калібру 152 мм влучили в житловий сектор в районі вулиць Північна, 11, та Дачна, 13, зазначеного населеного пункту.

"Внаслідок розривів в житловому будинку осколками пошкоджено стіни, вікна та дах. На території земельних ділянок з нежитловими будинками зафіксовано воронки від розривів снарядів. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Українська сторона СЦКК засуджує обстріли бойовиками населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. "Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - наголошується в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-