Позиція України щодо миротворців на Донбасі має підтримку світу - Полторак

Позиція України щодо миротворців на Донбасі має підтримку світу - Полторак

Укрінформ
Міжнародна спільнота висловлює рішучу підтримку пропозиції України стосовно розгортання на Донбасі миротворчої місії ООН.

Про це за результатами участі у Миротворчій конференції ООН розполвів в інтерв'ю Укрінформу міністр оборони України Степан Полторак.

«Під час кожної зустрічі з іноземними міністрами оборони я говорив про нашу позицію щодо розгортання на сході України миротворчої місії. Усі без винятку країни підтримали нашу позицію, у тому числі й Канада», - сказав Полторак.

Однак він підкреслив, що мова поки не йде про конкретні терміни або мандат майбутньої місії. «Вести розмову про те, хто очолить її, виступить організатором чи братиме участь поки зарано. Нині треба ухвалити принципове рішення щодо розгортання цієї місії», - зазначив міністр.

Полторак підкреслив, що «йдеться саме про пропозицію України, яка суттєво відрізняється від російської». «Наша позиція щодо розміщення миротворчої місії на Донбасі має величезну підтримку від колег у всьому світі», - підсумував він.

Читайте також: Швеція хоче тренувати українських військових - Полторак

Як повідомлялося раніше, у канадському Ванкувері цього тижня відбулася Миротворча конференція ООН за участю 79 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-