Спостерігачам ОБСЄ показали наслідки обстрілу бойовиками Зайцевого

Спостерігачам ОБСЄ показали наслідки обстрілу бойовиками Зайцевого

Укрінформ
Українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) провела фотофіксацію наслідків обстрілу бойовиками населеного пункту Зайцеве з РСЗВ “Град” та передала матеріали місії ОБСЄ.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook.

"14 листопада з 19.45 під час обстрілу позицій підрозділів Збройних сил України в районі населеного пункту Зайцеве-Північне під вогонь противника з напрямку населений пункт Кондратівський також потрапили його житлові квартали. Внаслідок обстрілу НЗФ ОРДО з РЗСО БМ-21 "Град" частково зруйнований житловий будинок по вулиці Коляденко,34. Українською стороною СЦКК матеріали фотофіксації передані СММ ОБСЄ", - йдеться у повідомленні.

У результаті обстрілу ніхто з місцевих мешканців не постраждав. Спостережна група української сторони СЦКК уточнює інформацію щодо інших наслідків обстрілу Зайцевого з боку бойовиків ОРДО.

"Українська сторона СЦКК засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРДО свідчать про відверте небажання дотримуватись взятих на себе зобов’язань, бажання загострити ситуацію напередодні чергових переговорів в рамках Тристоронньої контактної групи. дотримання "шкільного" режиму тиші по всій лінії розмежування сторін та про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Жебрівський показав обстріляну бойовиками Бахмутку

Як повідомляв раніше прес-центр штабу АТО, у вівторок близько 20.00 російсько-окупаційні війська вели вогонь із реактивної та ствольної артилерії 152 калібру по оборонцях Зайцевого. Обстріл тривав близько двох годин та було випущено майже сто снарядів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-