Жебрівський показав обстріляну бойовиками Бахмутку

Жебрівський показав обстріляну бойовиками Бахмутку

Фото, відео
Укрінформ
У результаті обстрілу бойовиками селища Бахмутка (Зайцеве) з ракетних систем залпового вогню “Град” дивом не постраждали цивільні люди, однак є руйнування житла, вулиця і городи  всіяні вирвами у людський зріст від снарядів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної  адміністрації Павло Жебрівський.

“Бахмутка. Наслідки обстрілу. На фото й відео самі бачите: зруйнований будинок, вулиця та городи всіяні вирвами у людський зріст, які залишили по собі снаряди “Граду”, - написав Жебрівський.

За його словами, дивом ніхто з цивільних не постраждав. “Мешканці зруйнованого будинку цю ніч провели у родичів. Голова ВЦА Зайцевого Володимир Весьолкін доповів, що людям вже знайшли тимчасове житло у тому-таки селищі, поки ремонтуватимуть будинок”, - додав він.

Читайте також: Доба в АТО: бойовики більше двох годин гатили з "Градів" по Зайцевому

Як повідомляв раніше прес-центр штабу АТО,  вчора близько 20.00 російсько-окупаційні війська вели вогонь із реактивної та ствольної артилерії 152 калібру по оборонцях Зайцевого. Обстріл тривав близько двох годин та було випущено майже сто снарядів. Внаслідок цих обстрілів один із снарядів влучив у приватне помешкання місцевих жителів по вулиці Коляденка, 34.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-