Миротворці на Донбасі: Україна заручилася підтримкою Швеції

Миротворці на Донбасі: Україна заручилася підтримкою Швеції

Фото
Укрінформ
Україна має підтримку з боку Королівства Швеція у питаннях, пов’язаних із планами щодо розгортання миротворчої місії ООН на території Донецької та Луганської областей.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак за результатами зустрічі з міністром оборони Королівства Швеція Петером Хультквістом у Ванкувері на полях Міжнародної конференції ООН з питань миротворчості, повідомляє сайт Міноборони

"Я задоволений, що Україна має підтримку з боку Швеції у питаннях, пов’язаних із планами щодо залучення миротворчої місії ООН на Донбас”, - заявив міністр.

Полторак також висловив переконання, що рішення оборонного відомства Швеції щодо приєднання до операції “Unifier” “слугуватиме нарощенню оперативних спроможностей та досягненню взаємосумісності за євроатлантичними стандартами”.

Читайте також: Участь Росії у майбутній миротворчій місії виключається - Полторак

У ході зустрічі очільників оборонного відомства було обговорено питання поглиблення військового співробітництва в оборонній сфері, а також майбутній візит міністра оборони Швеції до України, зазначається в повідомленні.Ⱜﹲ

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-