Бойовики з

Бойовики з "Градів" обстріляли житлові квартали на Донеччині

Укрінформ
На Донбасі у результаті обстрілу проросійських бойовиків, які застосовували РСЗО "Град" і міномети, два населених пункти залишилися без електрики, зруйнований житловий будинок.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"У Бахмутці орки поцілили у житловий будинок, у якому перебувало подружжя – чоловік і жінка. На щастя, люди залишилися живі, проте півбудинку як не було", – розповів він з посиланням на главу військово-цивільної адміністрації Зайцевого Володимира Веселкіна.

Читайте також: Штаб АТО назвав "гарячі точки" і втрати за день

Наголошується, що обстріл почався близько 19:30 з боку окупованої бойовиками Горлівки.

"Жителі Горлівки пишуть мені, що бойовики стріляють із "Градів" з шахти "Кочегарка". Потім підключилися міномети. На даний момент Бахмутка та Жованка без електрики. Обстріл продовжується", – йдеться у повідомленні.

Також близько 18.00 бойовики відкрили вогонь з мінометів у бік ЗСУ, внаслідок обстрілу постраждали житлові будинки у Мар'їнці, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики гатили зі 120-мм мінометів

Бойовики стріляли з мінометів калібру 82 мм за напрямком Трудівський – Мар’їнка.

«Боєприпаси влучили у район житлових будинків по вулиці Петра Карпова, 36а та Молодіжна, 29. Внаслідок зазначених обстрілів НЗФ ОРДО пошкоджені ганок, вікна та стіни житлового будинку, а також дах господарчої будівлі», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-