Штаб АТО назвав

Штаб АТО назвав "гарячі точки" і втрати за день

Укрінформ
У порівнянні з попереднім днем кількість ворожих збройних провокацій на Донбасі зменшилася. Станом на 18.00 вівторка бойовики 6 разів обстрілювали опорні пункти Збройних Сил України.

У половині випадків противник застосовував міномети різних калібрів, інформує прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку вдосвіта ворог обстріляв із 82-мм мінометів та озброєння БМП наші підрозділи у районі Зайцевого. Також зранку російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі 120-мм міномета по оборонцях Новолуганська. А з 82-мм – по наших укріпленнях поблизу Новотошківського", - йдеться у зведенні.

На Донецькому напрямку, на різних ділянках фронту, противник активно застосовував увесь спектр піхотного озброєння: "Під обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили захисники Широкиного, а з гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї були обстріляні українські позиції поблизу Мар’їнки".

"Зважаючи на те, що ворожий вогонь був досить щільним, майже на кожен обстріл військовослужбовці Збройних Сил України відповідали агресору прицільним вогнем", - зазначає прес-центр.

Читайте також: Бойовики двічі обстріляли зі 120-мм мінометів сили АТО під Новотошківським

"У результаті ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Йому була надана невідкладна медична допомога, після чого він був оперативно доставлений до військової медичної установи. Загрози його життю не має", - додали у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-