Окупанти 20 разів порушили

Окупанти 20 разів порушили "тишу", поранений боєць АТО

Карта
Укрінформ
Минулої доби під час обстрілу опорного пункту поблизу селища Піски було поранено українського військовослужбовця.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Унаслідок проведення бойових дій загиблих серед військовослужбовців Збройних Сил немає, але під час обстрілу нашого опорного пункту поблизу Пісків один захисник України отримав бойове травмування і був доставлений до військового мобільного госпіталу у Покровському", - зазначив він.

За словами Лисенка, минулої доби обстановка у районі проведення АТО була напруженою. З Донецького напрямку, який до цього був найгарячішим, вогнева активність ворога змістилась на Приморський напрямок, де бойовики все частіше застосовували міномети.

Увечері ворог 4 рази бив з 82-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів, стрілецької зброї по оборонцях Гнутового. Також окупанти застосовували міномети калібру 82 міліметри біля Водяного та Павлополя.

На Донецькому напрямку "гарячою точкою" залишається Авдіївська промзона. Тут наприкінці доби російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали опорні пункти українських військових з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку під вогонь гранатометів і стрілецької зброї потрапили позиції на підступах до Станиці Луганської.

Читайте також: Доба в АТО: на Приморському напрямку окупанти застосували міномети

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 20 разів порушили перемир’я. Сили АТО 16 разів застосовували зброю на ураження противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-