Доба в АТО: на Приморському напрямку окупанти застосували міномети

Доба в АТО: на Приморському напрямку окупанти застосували міномети

Укрінформ
За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 20 разів порушили перемир'я. Сили АТО 16 разів застосовували зброю на ураження противника", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з Донецького напрямку, який до цього був найгарячішим, вогнева активність ворога змістилась на Приморський напрямок, де противник все частіше почав застосовувати міномети.

Так, увечері бойовики 4 рази били з 82-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів, стрілецької зброї по оборонцях Гнутового. Також окупанти застосовували міномети калібру 82 міліметри біля Водяного та Павлополя.

На Донецькому напрямку «гарячою точкою» залишається Авдіївська промзона. Тут наприкінці доби російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали наші опорні пункти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А унаслідок гранатометного вогню, неподалік Пісків отримав бойову травму один український воїн.

Читайте також: Бойовикам пригнали "Гради" з Росії

На Луганському напрямку під вогонь гранатометів і стрілецької зброї потрапили наші позиції на підступах до Станиці Луганської.

 У штабі повідомили, що в результаті бойових дій один український військовий отримав бойову травму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-