АТО: бойовики 22 рази порушили

АТО: бойовики 22 рази порушили "тишу", поранений український боєць

Укрінформ
Бойовики з початку доби 22 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Один український військовий зазнав поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогоднішній день у районі проведення АТО вкотре відзначився ескалацією конфлікту з боку російсько-окупаційних угруповань. Як і в попередні дні, найбільш гаряче було на Донецькому напрямку, де зафіксовано 18 обстрілів із 22 збройних провокацій від початку доби", - йдеться в повідомленні.

Так, за даними штабу, бойовики 5 разів із різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали українські позиції поблизу Авдіївки. З такої ж зброї ворог тричі обстрілював українські позиції в районі шахти Бутівка. Бійці АТО жорстко відповідали противнику з піхотного озброєння. "У результаті одного з таких протистоянь отримав поранення один український воїн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти порушують "тишу" на всіх напрямках. Штаб АТО сказав, де найгарячіше

Крім того, у середу тричі під вогнем окупантів опинились опорні пункти сил АТО біля Пісків, двічі – неподалік Новгородського.

На Приморському напрямку окупанти випустили 4 міни калібру 82 міліметри неподалік Гнутового. А під гранатометний вогонь противника потрапили українські опорні пункти поблизу Павлополя та Широкиного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-