В Україні випустять календар із зображенням бійців АТО у японському стилі

В Україні випустять календар із зображенням бійців АТО у японському стилі

Фото
Укрінформ
люстраціями до календаря стануть картини японської художниці Нацуме, яка відкрила у Києві відповідну виставку малюнків в ART HUB Укрінформу.

Повідомлення про це розміщене на сторінці Міністерства інформаційної політики у Facebook.

"Нацуме вже вдома, передає вітання всім, хто нею цікавиться, а таких, як виявилося, багато... Тому ми вирішили повідомити всім шанувальникам, що МІП зараз уже почало готувати календар з її творами на наступний рік... (2018)", - ідеться в повідомленні.

В МІП нагадали, що виставка Нацуме в Укрінформі триватиме до 2 листопада, а далі подорожуватиме Україною.

Читайте також: Українські бійці у стилі манга: японська художниця відкрила виставку в Укрінформі

"Приходьте, у вас є ще можливість подивитися..." - запросили в міністерстві.

Як повідомляв Укрінформ, молода художниця з Японії кілька років присвятила створенню картин в стилі манга із зображенням українських військових. Її твори, змальовані з великою любов'ю до нашої країни, полонили інтернет.

Це стало приводом для МІП за допомогою Посольства Японії в Україні розшукати художницю і запросити її до Києва. Міністр інформаційної політики України Юрій Стець зазначив, що творчість Нацуме - "це популяризація мужності наших військових". А Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі висловив сподівання, що твори художниці підніматимуть настрій солдатів, які воюють на Сході, і що багато українців через них дізнаються про мистецтво японської ілюстрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-