Доба в АТО: загинули двоє бійців, двоє поранені

Доба в АТО: загинули двоє бійців, двоє поранені

Укрінформ
За минулу добу в зоні АТО внаслідок бойових дій двоє військовослужбовців загинули, двоє зазнали поранення.

Про це повідомив на брифінгу  речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В зоні проведення АТО внаслідок бойових дій двоє загинули, двоє зазнали поранення. Внаслідок обстрілу в районі Кам'янки загинув один боєць, неподалік Невельського підірвався на невідомому вибуховому пристрої український воїн, він зазнав травм, не сумісних із життям. Висловлюємо співчуття близьким воїнів, які віддали життя за Україну", - сказав Мотузяник.

Читайте також: Доба в АТО: бойовики застосували 120-міліметрові міномети

За словами речника, один військовослужбовець ЗС зазнав поранення в районі Павлополя, другий - в районі шахти Бутівка. Усіх поранених було вчасно евакуйовано до медзакладів.

Мотузяник  повідомив, що загалом за минулу добу зросла кількість і потужність обстрілів з боку терористів. На Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші 5 разів, на Донецькому напрямку ситуація була найнеспокійнішою - 20 обстрілів, на Маріупольському - незаконні збройні формування здійснили 11 прицільних обстрілів. Загалом противник провів 36 обстрілів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-