Доба в АТО минула без втрат та поранень

Доба в АТО минула без втрат та поранень

Укрінформ
Протягом минулої доби в зоні АТО жоден український військовий не загинув та не був поранений.

Про це поінформував на брифінгу у неділю речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Минулої доби жоден український військовий не загинув і не був поранений", - сказав він.

Читайте також: Доба в АТО: бойовики з БМП та гранатометів обстріляли околиці Водяного

За словами Мотузяника, у суботу незаконні збройні формування 23 рази відкривали вогонь у бік українських позицій, однак не застосовували міномети та інше важке озброєння. У переважній більшості випадків українські військовослужбовці відкривали адекватний вогонь у відповідь, аби припинити збройні провокації, зазначив речник МОУ.

Він розповів, що російсько-окупаційні війська продовжили обстріли позицій української армії, концентруючи активність здебільшого на Приморському та Луганському напрямках. Зокрема, увечері бойовики двічі з кулеметів били по укріпленнях біля Кримського, а неподалік Лобачового застосовували стрілецьку зброю.

На Приморському напрямку близько 18 години незаконні збройні формування відкривали вогонь з озброєння БМП та протитанкового гранатомета по околицях Водяного. З автоматичного гранатомета обстріляли укріплення сил АТО у районі Талаківки, зазначив речник Міноборони.

На Донецькому напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів бойовиків опинились позиції Збройних сил України біля Авдіївки, Новоселівки Другої. Двічі НЗФ обстріляли позиції силовиків на підступах до Зайцевого, поінформував Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-