Луценко пригрозив Ціцаку: Без підозр - вилетить, як попередній прокурор АТО

Луценко пригрозив Ціцаку: Без підозр - вилетить, як попередній прокурор АТО

Укрінформ
Менш, ніж за три місяці недавно призначений військовий прокурор сил АТО повинен оголосити підозри усім чиновникам, які вкрали гроші на будівництві другої лінії оборони. Інакше він буде звільнений.

Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко на прес-брифінгу під час робочого візиту на Закарпатті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В зоні АТО потрібна людина, яка буде ефективною, - сказав Луценко, відповідаючи на запитання активістів щодо призначення колишнього прокурора Ужгородського військового гарнізону Олега Ціцака військовим прокурором сил АТО… Він довів свою ефективність на Закарпатті - а саме порушенням справ щодо корумпованих митників. Зараз перед ним завдання - до кінця року показати результат, дати підозри чиновникам, які вкрали кошти на будівництві другої лінії оборони. Я особисто бачив, на що це зараз схоже: замість укріплень - бліндажі, де лежать гілляки, там розкрадені повністю бронедвері та броневікна, бетонні укріплення не зведені. До кінця року мають бути підозри усім, хто підписував акти виконаних робіт. Ціцак це знає: будуть підозри - буде працювати, ні - вилетить, як попередній прокурор", - заявив Луценко.

Читайте також: Луценко дав перше доручення новому військовому прокурору сил АТО

Як повідомлялося, у середині вересня генеральний прокурор України Юрій Луценко в Краматорську представив нового військового прокурора Військової прокуратури сил антитерористичної операції підполковника юстиції Олега Ціцака. До того Ціцак працював військовим прокурором Ужгородського гарнізону на Закарпатті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-