Штаб показав наслідки обстрілу з

Штаб показав наслідки обстрілу з "Градів" сил АТО під Маріуполем

Фото, відео
Укрінформ
Штаб АТО показав наслідки обстрілів окупантами опорних пунктів ЗСУ на Приморському напрямку.

Відповідне фото і відео оприлюднені у Фейсбуці.

"Ігноруючи Мінські домовленості як щодо "шкільного перемир’я", так і застосування важкого озброєння, під час обстрілу позицій сил АТО поблизу Гнутового ворог застосував реактивні системи залпового вогню "Град" - за уточненими даними, бойовики близько 16 години випустили в бік наших захисників 20 реактивних снарядів", - йдеться у повідомленні.

Штаб показав наслідки обстрілу з "Градів" сил АТО під Маріуполем

Зазначається, що обстріли спричинили пожежу сільськогосподарських угідь. Вогонь, що наближався до житлових будинків, погасили. Через годину ворог випустив 5 снарядів з "Граду" по опорних пунктах сил АТО біля населеного пункту Широкине. А близько 18 години НЗФ ОРДО обстріляли позиції ЗС України біля селища Талаківка (здійснено 38 пострілів).

Читайте також: Донбас: окупанти вперше з початку "шкільної тиші" застосували Гради

"За попередньою інформацією втрат серед особового складу не має. На даний час інформація про наслідки уточняється", - повідомили у штабі.

Українська сторона СЦКК заявляє, що обстріли із забороненої зброї свідчать про зацікавленість НЗФ ОРДО у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та намагаються дискредитувати Збройні Сили України напередодні чергового засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Фото: прес-центр штабу АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-