Ватажок

Ватажок "ДНР" хоче перекласти на українців убивство "Ташкента" — Шкіряк

Укрінформ
За організацією замаху на “міністра доходів і зборів "ДНР" Олександра Тимофєєва (прізвисько "Ташкент") стоїть ватажок “ДНР” Олександр Захарченко, який намагається призначити відповідальними міфічних “українських диверсантів”.

Про це написав у Фейсбуці радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

“Кремлівські пропагандисти та їхні терористичні "ЗМІ" вчора оголосили про затримання "по гарячих слідах" шести "укродиверсантів", котрі буцімто підірвали в Донецьку їхнього "міністра" Тимофєєва. Бандити продовжують ганебну практику спецслужб РФ з призначення винних. Безумовно, це повна маячня і суцільний інформаційний фейк. Задля виправдання своєї прямої участі у спробі вбивства можливого конкурента в результаті внутрішніх розборок ватажок російсько-терористичної банди "днр" Захарченко і його поплічники прогнозовано вдаються до відвертих спроб ввести в оману всіх і вся”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Донецьку підірвали авто головного "податківця ДНР"

Шкіряк вказав на те, що, “звичайно і традиційно”, чергові призначені "укродиверсанти" під тортурами на камери певно визнають "свою провину". Хоча залучення акторів для цього спектаклю також цілком можливе, додав він.

“Цим самим Захарченко й інші організатори замаху на Тимофєєва намагатимуться зняти з себе відповідальність, виправдатись і нібито довести свою "ефективність". Власне, саме це і є метою цього запущеного роспропагандою фейка про "український слід", - написав Шкіряк.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що 23 вересня в окупованому Донецьку скоєно замах на так званого міністра доходів і зборів "ДНР" Олександра Тимофєєва, він у критичному стані. Як зазначалося, Тимофєєв постраждав унаслідок підриву автомобіля. Загалом пролунало два вибухи.

Водночас у "міністерстві доходів і зборів ДНР" заявили, що Тимофєєву надали медичну допомогу, і з ним усе гаразд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-