Бойовики обстріляли житлові квартали та будинки двох сіл Донеччини - СЦКК

Бойовики обстріляли житлові квартали та будинки двох сіл Донеччини - СЦКК

Укрінформ
Незаконні збройні формування окремих районів Донецької області (ОРДО) обстріляли житлові квартали селища Зайцеве та житлові будинки села Гранітного на Донеччині.

Про це повідомляє в суботу прес-центр штабу АТО з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

"Українська сторона СЦКК повідомляє: 22 вересня близько 21:30 під час обстрілу позицій підрозділів Збройних сил України в районі населеного пункту Зайцеве-Північне під вогонь противника також потрапили його житлові квартали. Внаслідок обстрілу НЗФ ОРДО з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї пошкоджено дах житлового будинку по вулиці Майорська, 27. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в населеному пункті Зайцеве спостережна група української сторони СЦКК уточнює інформацію щодо інших наслідків обстрілу.

Читайте також: Штаб: 27 ворожих обстрілів за добу, поранений боєць АТО

"А з 21:30 до 21:50 під час обстрілу з боку НЗФ ОРДО позицій сил АТО в районі населеного пункту Гранітне (Маріупольський напрямок), під вогонь потрапили житлові квартали зазначеного населеного пункту. Внаслідок обстрілу з крупнокаліберних кулеметів НЗФ ОРДО від запалювального боєприпасу загорівся житловий будинок по вулиці Куїнджі, 18. Пожежу вдалося локалізувати силами місцевих мешканців. На щастя, ніхто з цивільного населення не постраждав", - додали в СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-