На лінію АТО виведуть додатковий прикордонний загін

На лінію АТО виведуть додатковий прикордонний загін

Укрінформ
На Луганщині планується створити додатковий прикордонний загін, який контролюватиме зону проведення антитерористичної операції.

Цю інформацію, що з'явилася сьогодні на одному з сайтів Луганщини, підтвердив у телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу прес-секретар луганського прикордонзагону Руслан Грєх.

"Петро Цигикал сьогодні відвідав бійців Луганського прикордонного загону, штаб якого дислокується у Старобельську. Зокрема, він повідомив, що Луганський прикордонний загін залишиться у Старобельську, але з'явиться додатковий загін у Лисичанську. "Ми зараз створюємо додатковий загін у Лисичанську, який відповідатиме за лінію АТО, а Луганський загін - за кордон з Росією", - підтвердив повідомлення преси Руслан Грєх.

Окрім того, глава Прикордонної служби розповів про збільшення зарплат прикордонників, які несуть службу у зоні воєнного конфлікту.

Читайте також: Головний прикордонник перевірив, як патрулюють прифронтову ділянку Азовського моря

"З квітня Президент України підписав указ, яким збільшує зарплату по "нулю" до + 10 тисяч гривень. Наприклад, якщо контрактник на мирній ділянці отримував 7-8 тис. грн, то на "нулі" він отримуватиме 17 тис. грн. А рядовий боєць отримуватиме 11 тис. грн. Наша фінансова частина вже отримала цю різницю, і ми вже почали перерахунок", - повідомив він.

Також Цигикал зазначив, що на сьогоднішній день підрозділи його служби на лінії розмежування забезпечені всім необхідним на 98%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-