Головний прикордонник перевірив, як патрулюють прифронтову ділянку Азовського моря

Головний прикордонник перевірив, як патрулюють прифронтову ділянку Азовського моря

Фото
Укрінформ
Голова Державної прикордонної служби Петро Цигикал перевірив роботу Донецького прикордонного загону та Маріупольського загону морської охорони.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал в ході робочої поїздки побував у Донецькому прикордонному загоні та Маріупольському загоні морської охорони. Робочий візит Цигикала в першу чергу стосувався роботи КПВВ – їх функціонування, виконання обов'язків військовослужбовцями", - йдеться у повідомленні.

Цигикал підкреслив, що робота в контрольних пунктах в’їзду-виїзду є відповідальною і важливою, адже убезпечує від можливих ризиків і диверсій, і в той же час дає можливість громадянам України прямувати в обох напрямках.

У КПВВ "Новотроїцькому" Цигикал поспілкувався як з прикордонниками, так і з цивільними, які перетинають лінію розмежування. Перевірив бліндажі та укріплення, які у разі потреби можуть зберегти життя особового складу та цивільних осіб. 

Петро Цигикал побував у Донецькому прикордонному загоні та Маріупольському загоні морської охорони / http://dpsu.gov.ua

Під час візиту до Маріупольського загону морської охорони голова прикордонного відомства також проінспектував катери морської охорони, що використовуються для патрулювання прифронтової ділянки Азовського моря та бойовий корабель "Донбас".

Читайте також: Держприкордонслужба отримає від Канади медобладнання та екіпірування на 2 млн

Крім того, за самовіддану службу українському народові голова ДПСУ вручив 11 відомчих та державних відзнак військовослужбовцям Донецького прикордонного загону та 11 нагород - військовослужбовцям Маріупольського загону морської охорони, серед яких – 10 медалей "За участь в антитерористичній операції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-