Доба в АТО: ввечері обстановка загострилася, є поранені

Доба в АТО: ввечері обстановка загострилася, є поранені

Укрінформ
За минулу добу бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 27 разів порушили перемир'я.  Враховуючи пряму загрозу життю українських військових під час обстрілів, сили АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО загострилась. Якщо до 18 години бойовики проявляли незначну активність, то ввечері і вночі ворог суттєво збільшив кількість обстрілів наших позицій, використовуючи при цьому міномети різних калібрів. 

Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку. Тут з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, великокаліберних кулеметів, гранатометів російські найманці 4 рази били по наших позиціях поблизу Авдіївки. Також увечері і вночі окупанти тричі відкривали вогонь зі 120 та 82-міліметрових мінометів, гранатометів, озброєння БМП, стрілецької зброї по українських укріпленнях біля Пісків. Крім того, близько 20 години у районі Кам’янки ворог випустив 12 мін калібру 82 міліметри. 

Читайте також: Бойовики не припиняють обстріли: під Кримським поранені двоє бійців АТО

На Приморському напрямку бойовики застосовували міномет і гранатомет поблизу Широкиного та двічі обстрілювали наші укріплення на підступах до Водяного.

На Луганському напрямку єдиною гарячою точною було селище Кримське. Тут після 18 години противник тричі відкривав вогонь по українських позиціях з гранатометів і великокаліберних кулеметів. 

У штабі повідомили, що двоє українських військових отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-