День в АТО: 20 ворожих обстрілів, українські бійці відкривали вогонь у відповідь

День в АТО: 20 ворожих обстрілів, українські бійці відкривали вогонь у відповідь

Укрінформ
У неділю в районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання обстрілювали позиції української армії здебільшого на Приморському та Донецькому напрямках. 

Загалом з опівночі бойовики 20 разів порушили перемир'я, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З опівночі бойовики 5 разів зі стрілецької зброї відкривали вогонь по наших опорних пунктах у районі Авдіївської промзони. А з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог 4 рази бив по українських укріпленнях на околицях Зайцевого", - зазначається у повідомленні.

За інформацією прес-центру, на Приморському напрямку епіцентром вогневої активності бойовиків залишається селище Водяне. Тут російські найманці 4 рази застосовували гранатомети різних видів і 1 раз – великокаліберний кулемет. Також сьогодні під ворожим вогнем опинились наші позиції біля Талаківки, Лебединського та Старогнатівки.

На Луганському напрямку противник випустив 3 міни калібру 82 міліметри по опорних пунктах сил АТО поблизу Новотошківського.

Читайте також: Доба в АТО: один боєць загинув, двоє поранені

Враховуючи, що частина обстрілів наших позицій становила пряму загрозу життю українських військових, підрозділи сил АТО кілька разів відкривали вогонь у відповідь.

Від початку доби втрат серед наших захисників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-