АТО: бойовики утримуються від застосування важкого озброєння

АТО: бойовики утримуються від застосування важкого озброєння

Карта
Укрінформ
Бойовики минулої доби продовжили утримуватися від застосування важкого озброєння на лінії розмежування. На окремих ділянках фронту окупанти систематично відкривають вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів в бік позицій сил АТО.

Про це на брифінгу у неділю заявив речник Міноборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулої доби бойовики продовжили утримуватися від застосування важкого озброєння на лінії розмежування. Водночас, на окремих ділянках фронту окупанти систематично відкривають вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів в бік позицій сил АТО", - зазначив Мотузяник.

За його словами, минулої доби на Донецькому напрямку було зафіксовано найбільше ворожих обстрілів - 15.

"Донецький напрямок - минулої доби спостерігалася напружена обстановка на ділянці фронту Кам'янка - Авдіївка - позиція "Шахта Бутовка". Там окупанти неодноразово відкривали вогонь у бік позицій українських військових, використовуючи стрілецьку зброю і гранатомети. Іншою ділянкою ворожої активності були північні околиці Горлівки. В Майорську та Зайцевому  окупанти сумарно провели 5 збройних провокацій також із застосуванням легкого озброєння", - додав речник.

Мотузяник поінформував, що на Маріупольському напрямку за минулу добу було зафіксовано 10 збройних ворожих провокацій.

Читайте також: Доба в АТО: поблизу Зайцевого поранили одного бійця

"Маріупольський напрямок - вчора усі обстріли з боку ворога припали на південні приморські рубежі. Близько 6 ранку бойовики відкрили вогонь з гранатометів в бік Талаківки. Після цього на всій лінії розмежування Маріупольського напрямку запанувала тиша, яка тривала до вечора, і вже між 19 та опівніччю російсько-окупаційні сили провели декілька обстрілів зі стрілецької зброї в районі Гнутового, Талаківки, Водяного і Широкиного", - уточнив речник.

Він зазначив, що на Луганському напрямку за минулу добу бойовики порушили режим тиші лише один раз - в районі Новозванівки близько 20-ї години окупанти відкрили вогонь з гранатометів.

Фото: http://informaplus.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-