Сили АТО готові відповісти на можливий наступ бойовиків

Сили АТО готові відповісти на можливий наступ бойовиків

Укрінформ
У підрозділах ЗСУ, які виконують завдання в районі проведення АТО, вживаються заходи щодо недопущення порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Підтверджено готовність та високу вмотивованість особового складу щодо повного припинення вогню з боку Збройних сил України та вжито заходів із стримування реагування на провокації з боку російсько-окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.

Водночас, у штабі заявляють про готовність всіх сил і засобів до адекватного реагування на можливі наступальні дії противника та обстріли, які несуть пряму загрозу життю цивільного населення та військовослужбовців сил АТО.

Режим припинення вогню з нагоди початку навчального року має створити сприятливі умови для просування мирного процесу з метою відновлення суверенітету та територіальної цілісності України.

Як повідомляв Укрінформ, з ініціативою чергового режиму тиші в зоні АТО виступив Президент Петро Порошенко.

Бойові дії тривають на сході України з квітня 2014 року. За даними Генштабу ЗСУ, кількість російсько-окупаційних військ на сході України, куди входять бойовики, найманці і кадрові російські військовослужбовці, становить близько 39-40 тис. осіб. При цьому Росія не визнає присутність своїх військ на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-