Українські бійці відповіли вогнем на ворожі обстріли під Зайцевим та Авдіївкою - штаб

Українські бійці відповіли вогнем на ворожі обстріли під Зайцевим та Авдіївкою - штаб

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби зафіксовано різке збільшення збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ на Маріупольському напрямку.

Про це заявив на брифінгу у неділю у Києві речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Маріупольському напрямку інтенсивність обстрілів з боку бойовиків зросла більше ніж вдвічі, порівнюючи з позавчора. Незаконні збройні формування традиційно зосередили свою вогневу активність на ділянці фронту Павлопіль – Широкине", -  повідомив він.

За словами Мотузяника, вночі російсько-окупаційні війська здійснили обстріли Старогнатівки, Павлополя та Широкиного з гранатометів. Під час усіх інших епізодів порушення режиму тиші ворог застосовував виключно стрілецьку зброю.

Найбільш напружена ситуація вчора спостерігалась у Павлополі та Водяному, на які припало більш як 60% обстрілів, здійснених бойовиками. Минулої доби на цьому напрямку українські військові зафіксували 21 випадок порушення режиму тиші.

Читайте також: Доба в АТО: помер поранений під Кримським боєць

На Донецькому напрямку у зоні АТО минулої доби бойовики відкривали вогонь з гранатометів та кулеметів поблизу Зайцевого та Авдіївки. "Українські військові відкривали вогонь у відповідь на найбільш зухвалі збройні провокації", – повідомив речник МОУ.

Всього на цьому напрямку сталося 13 обстрілів з боку бойовиків.

На Луганському напрямку вчора українські військові зафіксували одну збройну провокацію. Ввечері бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-