Бойовики накрили вогнем житлові квартали Мар’їнки – СЦКК

Бойовики накрили вогнем житлові квартали Мар’їнки – СЦКК

Укрінформ
Бойовики окремих районів Донецької області (ОРДО) обстріляли мирні населені пункти уздовж лінії розмежування сторін, незважаючи на оголошене перемир’я на період збору врожаю.

Про це заявляє українська сторона СЦКК, інформує у вівторок прес-центр штабу АТО.

"Вночі з 10-го на 11 липня, під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки, під вогонь бойовиків з автоматичних гранатометів АГС та великокаліберних кулеметів знову потрапили житлові квартали населеного пункту. Внаслідок обстрілу пошкоджено дах житлового будинку по вулиці Героїв Чорнобиля. По вулиці Прокоф’єва, за словами господарів оселі, внаслідок влучання боєприпасів виникло короткочасне загоряння будівлі. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: АТО: за добу 22 обстріли, ворог гатив по Широкиному з кулеметів та БМП

Зазначається також, що українська сторона засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів - це ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення.

"Цей злочин свідчить про цілеспрямовані дії НЗФ ОРДО щодо подальшого загострення конфлікту, відверте нехтування Мінськими домовленостями, та небажання дотримуватися перемир’я, оголошеного на період збору врожаю", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-