Обстріл Авдіївки: місто без світла, тепла і води

Обстріл Авдіївки: місто без світла, тепла і води

Укрінформ
Бойовики перебили останню лінію електропередачі, яка живила Авдіївку, тож місто залишилося не тільки без світла, а й без води і тепла.

Про це повідомив у Facebook голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Щойно рашисти перебили останню лінію електропередач на Авдіївку. Знеструмлено фільтрувальну станцію та коксохім (який забезпечував теплом Авдіївку). Місто залишилось без води, без електрики і без теплопостачання", - написав він.

Раніше Жебрівський повідомляв, що в Авдіївці другий день відсутнє електропостачання, оскільки ремонтники через обстріли бойовиків не можуть полагодити пошкоджені лінії електропередач. Проте на коксохімічний завод та фільтрувальну станцію електрика подавалася, тож місто мало тепло і воду.

У КП "Вода Донбасу" попереджали: через обстріли може припинитися водопостачання низки населених пунктів, які обслуговує Донецька фільтрувальна станція.

Під вечір понеділка з’явилося повідомлення, Авдіївський коксохімічний завод знеструмлено внаслідок обстрілів, на підприємстві розпочинають консервацію.

Як повідомлялося, 29 січня бойовики розпочали штурм позицій сил АТО під Авдіївкою. Загалом безперервний бій в Авдіївській промзоні у неділю тривав упродовж 19 годин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-