Ворожий обстріл потрощив і залишив без світла Авдіївку

Ворожий обстріл потрощив і залишив без світла Авдіївку

Фото
Укрінформ
В результаті обстрілу бойовиків, що відбувся сьогодні, 29 січня, біля Авдіївки, постраждали двоє мешканців.

Про це повідомляє начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін. 

"Авдіївка. Бойовики зранку обстріляли житловий сектор в районі вул. Заводська та Седово. Двоє людей отримали поранення", - пише він.

Начальник ГУ Нацполіції повідомляє, що поранення від обстрілу бойовиків отримали 40-річний чоловік і 58-річна жінка.

"Чоловік, 1976 року народження, на момент обстрілу знаходився на подвір'ї. Поруч з ним розірвалася міна. Отримав осколкове поранення спини, стегна та обличчя. Знаходиться в лікарні. Жінка, 1959 року народження, йшла додому по вул. Заводській, коли поруч розірвалася міна. Отримала осколкове поранення стегна і спини. Також знаходиться в лікарні", - інформує він, наголошуючи, що настане час -  "і за кожного вбитого та пораненого нашого мешканця російські окупанти повинні будуть відповісти".

Внаслідок обстрілу Авдіївка  залишилася без електрики, повідомив керівник військово-цивільної адміністрації міста Павло Малихін в ефірі каналу "112 Україна".

"Місто залишилося знеструмленим, зараз з'ясовуємо в чому причина, будемо вживати певні дії. З теплопостачанням поки що все нормально, воно від заводу йде (Авдіївського коксохімічного, - ред.)", - повідомив він.

Нагадаємо, терористи вранці 29 січня вели інтенсивні обстріли та намагалися штурмом захопити позиції українських військових в районі Авдіївки. Військові ЗСУ дали достойну відсіч. Провокація мала на меті звинуватити українську сторону у порушенні досягнутих домовленостей. На даний час обстановка в районі Авдіївської промзони залишається напруженою. Терористи продовжують штурмові дії та не полишають спроб відтіснити українські підрозділи. Також сьогодні вранці в центрі Авдіївки виявили нерозірваний снаряд, який прилетів з окупованої території.

Фото: ФБ/Vyacheslav Abroskin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-