Бойовики під Авдіївкою через

Бойовики під Авдіївкою через "нерви" підірвали власні боєприпаси – Мотузяник

Укрінформ
Останнім часом серед бойовиків збільшується кількість випадків нервових зривів.

Про це заявив у суботу на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Серед бойовиків збільшується кількість випадків нервового зриву з огляду на втомленість від бойових зіткнень та невизначеність перспектив завершення бойової агресії Росії проти України», - сказав Мотузяник.

Так, за його словами, 9 серпня після значних втрат бойовики однієї з бригад поблизу Авдіївської промзони навмисне висадили в повітря боєприпаси біля пункту управління цього бандформування. Внаслідок цього отримав важкі поранення 60-річний командир бригади Олександр Немогай. Нині він перебуває у важкому стані в Донецькій клінічній лікарні імені Калініна.

Також учора заступник командира гаубичного артилерійського дивізіону так званої 7-ї окремої мотострілецької бригади в Дебальцевому Олександр Запольський у стані сильного нервового збудження завдав важких тілесних ушкоджень кадровому російському офіцеру,  який погрожував обстріляти мирних мешканців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-